De diensten van de loodgieters uit Katwijk

Natuurlijk zijn loodgieters er om problemen te verhelpen. Maar bij De Jong & Haasnoot doen we zo veel meer dan dat. Ook voor volledige bouwprojecten, zoals vloerverwarming, dakbedekking, cv-werkzaamheden, het plaatsen van nieuwe ketels, het vervangen van zinkgoten, het omleggen van leidingen, gas, water en riool, draaien we onze hand niet om. Afspraak maken? 

Bel de loodgieter via 06-53 31 36 82

Zo veel meer dan installatiewerk

De loodgieters van De Jong & Haasnoot werken vanuit Katwijk in de hele regio. Rijnsburg, Noordwijk, Haarlem, Leiden en Hoofddorp: ze kennen de steden op hun duimpje. Al meer dan 10 jaar kun je bouwen op en verbouwen met onze loodgieters. Tijd voor een nieuwe badkamer of last van een storing? In alle gevallen komen we naar je toe. Bovendien rekenen we geen voorrijkosten.

Je belt De Jong & Haasnoot voor aanleg of onderhoud aan je:

  • Vloerverwarming

  • Zinkwerk

  • Sanitair

  • Water- en gasleidingen

  • Cv-ketel

  • Dakbedekking

  • Riool

Ben je je aan het oriënteren op een verbouwing of badkamerrenovatie? Doe dit samen met De Jong & Haasnoot. Dan ben je verzekerd van duidelijke afspraken.

Nieuwe badkamer? Het sanitair van Plieger zoek je zelf uit

We hebben speciale afspraken met Plieger, een landelijk bekende groothandel met een uitgebreid assortiment in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Plieger heeft diverse showrooms die je kunt bezoeken, onder meer in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Hilversum, Utrecht en Zwolle. Als consument kun je niet rechtstreeks bij Plieger bestellen. Ze vragen namens welke firma je de showroom bezoekt. Je kunt dan aangeven dat je bent doorverwezen door De Jong & Haasnoot Loodgieters BV.

Als je een keuze hebt gemaakt, regelen wij de rest. Je ontvangt via ons een offerte met daarop de door jou uitgekozen producten en de arbeidskosten om alles bij je thuis aan te leggen. Door de afspraken die we met de groothandel hebben gemaakt, ontvang je hoge korting.

Je hebt zelf nergens omkijken naar. Je hoeft alleen de gewenste producten uit te kiezen. De badkamerspecialist kan je uitgebreid adviseren over het assortiment. Zodra je een keuze hebt kunnen maken en via ons de opdracht plaatst, zijn wij verantwoordelijk voor het hele proces. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de producten onbeschadigd, conform bestelling en vakkundig bij je worden geïnstalleerd.

Bekijk de collectie van Plieger

Je badkamer verbouwd door De Jong & Haasnoot

Bij de verbouwing van een badkamer is de planning essentieel. Zodra de badkamer leeg is, kun je hier natuurlijk niet meer douchen. Daarom zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe badkamer.